Tentang Saya

Assalamualaikum dan Selamat sejahtera semua  pengguna tegar  atau baru ingin mencuba  vitamin Shaklee di Bandar Seri Putra , Bandar Makhota ( Putra Makhota) , KLCC, dan kawasan-kawasan berdekatan, anda kini boleh menarik nafas lega kerana Pengedar Shaklee kini berada berhampiran sahaja dengan tempat anda. Tidak perlu bersusah-payah kerana anda hanya perlu menghubungi saya Puan Aizah melalui panggilan , Whassap atau SMS di talian 017 305 3031. Kemudian buat temujanji anda dengan beliau di mana-mana ‘checkpoint’ dan anda akan terus dapat produk Shaklee kegemaran anda. Mudahkan? 

Saya juga menyediakan perkhidmatan penghantaran dan cash on Delivery (COD) di :-
LRT Ampang Park
KL Sentrel 
KTM mid velly
KTM Seputeh
KTM Bandar Tasik Selatan
KTM Serdang
KTM kajang
KTM UKM
KTM Bangi
KTM Batang Benar
KTM Nilai

Pengeposan ke seluruh Malaysia:
Testimonial Daripada Pengedar Shaklee
VITAMIN SHAKLEE , memang hangat di perkatakan kerana keberkesanan dengan harga yang amat berpatutan dan yang penting semua peringkat  umur boleh menggunakannya tanpa ragu kerana ia selamat dan halal . Saya sebagai pengedar sah Shaklee anda akan beri perkhidmatan terbaik untuk customer-customer saya  dengan  istimewa , tips- tips ekslusif dan konsultasi sepanjang masa .
Alhamdulillah semua customer saya memberi feedback positif  dari segi layanan dan keberkesanan vitamin yang di ambil dengan konsisten ,berkat usaha dan doa masing-masing .
Ini terbukti dengan  adanya repeat order , penambahan order  dan paling gembira dan rasa syukur bila  saban hari ada berita positif  dari customer-customer saya.  Alhamdulillah saya juga dapat kesan posotif dari pengambilan ESP , Omega dan vitamin lain secara konsisten, saya rasa lebih bertenaga dari sebelum ini  dan sakit tulang belakang saya akibat kemalangan juga beransur kurang..

SHAKLEE , bukan sahaja membuatkan kita teruja untuk terus kekal sihat dan comel , secara tidak langsung  memberi peluang kepada semua untuk  menjanapendapatan, Bukan setakat 2-3 angka malah lebih dari itu jika berusaha dengan bersungguh – sungguh dan dengan bimbingan ekslusif  dari yang telah Berjaya.
Misi Saya bersama Shaklee:  membantu semua golongan supaya  sihat comel dan bertenaga sambil menjana pendapatan : In Shaa Allah akan saya laksanakan sebaik mungkin.

Jom :-
+ Dapatkan vitamin Shaklee  + boleh juga sertai kami menjana pendapatan

Salam mesra SIhat comel bertenaga dari kami :) CALL / SMS / WHASSAP : 017 305 3031
FANPAGE : butiksihatcomel
FACEBOOK : Aizah Azlem

Pakej : 
Tips-tips menarik 
konsultasi sepanjang masa

hubungi saya dapatkan yang terbaik :) 0 Comments